EȘTI DIN MEDIUL RURAL? TREBUIE SĂ AFLI ASTA

Problemele din mediul rural vor fi dezbătute în direct la Agro TV, cu începere de la ora 20:00.

Luni seara, cu începere de la ora 20, Ovidiu Ghinea ii va avea ca invitati în cadrul emisiunii Agricultura la Raport, de la Agro TV, pe Emil Draghici, presedintele Asociatiei Comunelor din Romania. In studio se vor mai afla Marinela Bujor, din partea Primariei Maracineni – Arges, Vasile Avadanei, din partea Primariei Liesti – Galati, si Laurentiu Cosa, din partea Primariei Nicolae Balescu – Bacau.

Telespectatorii pot intra in direct cu cei din platou prin telefon, la numarul 031.405.28.00. Laurentiu Baciu, presedintele LAPAR, va intra in direct prin telefon.

Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Seară de seară, de luni până joi, Ovidiu Ghinea discută cu invitații săi problemele curente din agricultură. Agro TV ești singura televiziune naţională cu profil agricol din România.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult