Ediția de toamnă a Târgului Național Apicol, din 19 septembrie, în Băneasa

20

09101005-1515067761Târgul Național al Mierii organizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România se va deschide vineri 19 septembrie 2014, la ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Tot vineri, după deschiderea târgului va avea loc și un simpozion jubiliar— Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură — 40 de ani de existență, eveniment ce se dorește a fi o nouă ocazie de a evidenția istoria, prezentul și perspectivele unui sistem integrat de cercetare, dezvoltare și producție în apicultură, dar și rolul acestuia în apicultura românească actuală.

Această ediție a Târgului Național al Mierii organizată în perioada 19-21 septembrie, reprezintă deja un eveniment cunoscut și așteptat la nivelul capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

Cei aproximativ 100 de expozanți prezenți — apicultori și firme specializate, își vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obținute direct din stupină până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole — suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia și apicultorii, deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora — stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănatatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

În prag de toamnă, bucureștenii și nu numai, sunt așteptati la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive și cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăția naturii dar și din hărnicia albinelor și apicultorilor.

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise