Echipa AGRO TV, prezentă la Agritechnica Hanovra, în perioada 12-16 noiembrie

39

hanovra2Echipa Agro TV se află la Hanovra pentru a participa la cea mai importantă expoziție din domeniul mașinilor și echipamentelor agricole, organizată de DLG- Societatea Germană pentru Agricultură.

La eveniment vor participa peste 2.700 de expozanți, din 47 de țări și sunt așteptați peste 400.000 de vizitatori din 83 de țări. Suprafața expozițională pusă la dispoziția vizitatorilor este de 380.000 de metri pătrați, adică 24 de hale. În timpul Agritechnica Hanovra vor avea loc peste 150 de manifestări și evenimente conexe, iar unele dintre acestea vor fi prezentate de AGRO TV, prin materialele realizate de colegii noștri, de la Hanovra.

“Este un eveniment impresionant, la care participă foarte mulți oameni. Mă bucur să văd că sunt și mulți fermieri români la Hanovra, oameni care vor să afle care sunt ultimele și cele mai interesante apariții din domeniul tehnologiei, iar asta mă face să cred că în cel mai scurt timp Agricultura din România se va alinia celor din țările din Vestul Europei”, a declarat Tudor Pop, managing partner AGRO TV.

Citește și

Cmentariile sunt închise