DOUĂ COMUNE ÎȘI ALEG NOI PRIMARI, DUPĂ CE PRECEDENȚII AU FOST CONDAMNAȚI

În comunele Almaş şi Covăsânţ din judeţul Arad vor fi organizate alegerile locale parţiale pentru primari în data de 11 iunie, în urma încetării înainte de termen a mandatelor edililor aleşi în aceste localităţi după alegerilor din anul trecut.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

La sfârşitul lunii ianuarie, prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac, a emis câte un ordin privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de primar al comunei Almaş a lui Teodor Avram şi un altul, privind încetarea mandatului de primar al comunei Covăsânţ a lui Traian- Gheorghe Balint.
AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV
În ambele comune, până la data organizării alegerilor parţiale, atribuţiile funcţiei de primar au fost preluate de către viceprimari, potrivit AGERPRES.

Foştii primari ai comunelor Almaş şi respectiv Covăsânţ, Traian – Gheorghe Balint şi respectiv Teodor Avram, împreună cu fostul primar al comunei Şicula, Aurel Radiţa, au fost condamnaţi în data de 8 decembrie, de către Tribunalul Arad, pentru infracţiunea de luare de mită.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Avram a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar Radiţa şi Balint au fost condamnaţi la câte 2 ani de închisoare cu suspendare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole