Dosar penal pentru furt de apă! Vizat – chiar fiul primarului!

Dacă tăticul e primar, a crezut că poate să ia apa pe gratis din sistemul public, că, vorba ceea, o plătesc cetățenii.

Un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public de alimentare a fost întocmit duminică de polițiștii prahoveni, după o sesizare făcută de către un cetăţean din staţiunea Buşteni, vizat fiind chiar fiul primarului Mircea Corbu, informează AGERPRES.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 18,00, un bărbat a sesizat Poliţia Buşteni că, la un imobil din stațiune, există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, precizează reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit unor surse judiciare citate de AGERPRES, în imobilul respectiv locuieşte char fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole