Dorin Cojocaru (APRIL): ”Laptele pleacă de la poarta fabricii cu 5,9 lei”

Sectorul laptelui se află momentan într-o situație dificilă, pe fondul numeroaselor crize suprapuse din ultimul an. Cu toate acestea, există semne că piața se va echilibra undeva spre jumătatea anului viitor, susține președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), Dorin Cojocaru.

Potrivit specialistului, prețul laptelui a crescut în ultima perioadă la poarta fermei, iar acesta pleacă din fabrici la prețul de 5,9 lei.

”Prețul laptelui la raft este în jur de 8 lei. Am listă cu toate prețurile de la toate magazinele; de exemplu, marca proprie pornește de la 7 lei și ajunge până la 8,49 lei. Ideea este că laptele pleacă de la poarta fabricii cu 5,9 lei”, a precizat Dorin Cojocaru la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura Modernă”.

Mai multe detalii legate de piața laptelui, perspectivele ei pentru perioada următoare, precum și informații importante legate de legea laptelui, aflați urmărind ediția completă a emisiunii ”Agricultura Modernă”, pe canalul de youtube AGRO TV:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole