Dorel Secară (FCBR): Nu am încredere în controlul oficial, fiindcă registrul genetic este ţinut de un nespecialist

32

secaraVicepreşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România a declarat pentru AGRO TV că aşteaptă ca registrul genealogic să fie transferat din tutela actuală, exercitată de nespecialişti pentru a avea încredere în mult anunţatele controale din domeniul zootehnic.

“Eu sincer să fiu în acest control oficial nu am încredere, mai ales că registrul genetic este ţinut de un nespecialist. În aceste zile asociaţia noastră aşteaptă un răspuns, să vedem dacă registrul genealogic va fi acordat federaţiei noastre, care reprezintă 34 de judeţem sau va fi lăsat în grija unui SRL, implicat în acte ciudate. Trebuie să fiu de acord că trebuie să avem o evidenţă, dar contează cum va fi”; a declarat Secară.

Citește și
1 Comentariu
  1. Haller spune

    Oare acest domn stie ce vorbeste ?
    Ce cunoaste despre egistrul genealogic al vreunei rase ?
    Ar fi mai indicat pentru cei din FCBR sa se concentreze la problemele lor .A spune ca obtin acreditare pentru a conduce registrele genealogice la vacile din rasele Baltata Romaneasca si Holstein , fara a avea documentele legale cerute de lege , este mai mult decat dezinformare . Sau oare prin semnarea de contracte de RG cu fermierii din Mures, Alba, Cluj , in avans pe anul 2016 , fara a avea macar o acreditare in acest sens , vor sa transmita faptul ca oricum vor primi acreditare ???
    Cred ca fermierii s-au convins in 2014 cand aceleasi promisiuni desarte au venit din partea unor persoane din conducerea FCBR , iar in ultima clipa acestia au recunoscut ca nu sunt in stare sa obtina acreditarea de a conduce Registrul genealogic !!

Cmentariile sunt închise