Doliu la APIA: „Drum lin printre stele, domnule director general”

O veste tristă vine de la APIA: echipa Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță cu durere trecerea în neființă a celui care a condus destinele instituției în perioada de început – Doru Nechiti, fost director general al Agenției, înainte de octombrie 2007.

„Debutul lui Iunie ne-a adus o veste tristă. Colegul nostru, Doru Nechiti, fost director general al APIA în perioada de început a instituției, a încetat din viață. Profesionist desăvârșit și dedicat dezvoltării agriculturii din țara noastră, Doru Nechiti a pus bazele funcționării a ceea ce astăzi numim Echipa APIA. Odihnă veșnică, iar familiei, condoleanțe pentru această grea pierdere! Drum lin printre stele, domnule director general, drag prieten și coleg! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scriu reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură pe pagina de Facebook a instituției.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole