DOCUMENT. Bugetul Primăriei Sfântu Gheorghe a crescut de 19 ori la capitolul ”achiziționarea de flori și plante decorative”. VEZI CE SUME FABULOASE a cheltuit UDMR-istul Antal Arpad la acest capitol!

31

La capătul unui proces în care atât Tribunalul Covasna cât și Curtea de Apel Brașov mi-au dat dreptate, primarul din Sfântu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, a fost obligat să-mi comunice informații de interes public cu privire la fondurile cheltuite de instituția pe care o conduce pentru a achiziționa flori și plante decorative amplasate pe domeniul public al municipiului Sfântu Gheorghe.

 

În data de 19 iunie a.c. Curtea de Apel Brașov a respins recursul declarat de către Primarul municipiului Sfântu Gheorghe împotriva sentinței Tribunalului Covasna care a admis o nouă acțiune a subsemnatului împotriva primarului din Sfântu Gheorghe. Instanța l-a obligat  pe Antal, definitiv și irevocabil, să îmi comunice informații de interes public cu privire la fondurile alocate pentru achiziționare de flori, arbuşti şi alte plante decorative amplasate pe domeniul public: Care este cuantumul total al sumelor cheltuite din bugetul public al municipiului Sfantu Gheorghe pentru achizitionarea de flori, arbuști si alte plante decorative amplasate pe domeniul public al municipiului Sfântu Gheorghe, în perioada anilor 2000-2011, defalcat pe fiecare an în parte.

Prin adresa nr. 29875/03.07.2012, Antal îmi comunică informațiile solicitate. Datele din această adresă sunt înopinia mea stupefiante. În mandatul său anterior, 2008-2012, UDMR-istul Antal Arpad a cheltuit peste 2 miliarde de lei vechi pentru achiziționarea de flori, arbuști si alte plante decorative amplasate pe domeniul public al municipiului Sfantu Gheorghe. Antal a ajuns să cheltuie și de 19 ori mai mult decât predecesorul său, UDMR-istul Albert Almos, în condițiile în care bugetul Primăriei Sfântu Gheorghe nu a avut nici pe departe același ritm de creștere.

Citește și

Cmentariile sunt închise