DISTRACTIA VERII INCEPE IN TULCEA

Data de 29 iunie 2019, marchează începutul distracției pe timp de vară. Astfel, începând cu orele 16:00, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea dă startul la „Tropical Party” – Danube Delta First Edition, un eveniment dedicate exclusive muzicii electronice.

Desfășurat în incinta 9 Mai – Complex Europolis, caracterizată de către vegetația deltică superbă, organizatorii doresc ca prin acest eveniment să promoveze acest gen de muzică, mai puțin prezent în județul Tulcea.

Desigur, mâncarea și băutura nu vor lipsi, participanții având la dispoziție o zonă special dedicate de food & drink împreună cu multiple spații de relaxare.

În ceea ce privește cel mai important aspect al evenimentului, și anume muzica, pe scenă vor urca DJ-I cu  notoritate atât națională, cât și international, precum, Pascal Junior & Rosariu Intermullo, Avenue 001, DJ Foicash și White Trumpet.

Așadar, pentru distracție garantată, rezervați-vă ziua de 29 iunie pentru „Tropical Party” – Danube Delta First Edition.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole