Distinctii internationale acordate cercetatorilor agricoli

Novus International a prezentat 2 cercetători de vârf care au primit onoruri deosebite în cadrul reuniunii anuale a Asociației științelor păsărilor de curte din Montreal, Canada.

Premiul Novus Scholar Excelent

Dr. Audrey McElroy a fost numit câștigătorul premiului Novus Scholar Outstanding, recunoscând astfel cercetătorul care a contribuit la dezvoltarea de soluții bazate pe știință pentru industria agricolă. Dr. McElroy este profesor și specialist în extinderea puilor de carne în cadrul Departamentului de Științe avicole din cadrul Universității A&M din Texas, unde predă managementul crescătorilor și al incubatorului, precum și un curs științific de păsări în domeniul aptitudinilor profesionale și pregătirii profesionale. Cercetarea sa actuală include performanța de creștere, sănătatea intestinală și strategiile dietetice la păsările de curte.

Premiul excelent de predare Novus

Dr. Karen Schwean-Lardner, care a primit Premiul de excelență 2019, predă știința științifică și comportamentul animalelor împreună cu bunăstarea avansată a animalelor, la Departamentul de Științe Animale și Păsări de la Colegiul de Agricultură și Bioresurse din cadrul Universității din Saskatchewan, Canada şi procesul producției de păsări de curte la Western College of Veterinary Medicine. Acesta a fost încadrat în corpul didactic al facultăţii în 2014, după ce și-a încheiat studiile de doctorat în domeniul managementului și al bunăstării păsărilor, accentul său fiind studierea impactului luminii asupra bunăstării și producției păsărilor de curte.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole