DISCOUNTURI SI OFERTE SPECIALE PENTRU FERMIERII CARE ALEG DEKALB

Perioada recoltatului este momentul în care fermierii pot face evaluările şi alegerile pentru noul sezon. Astfel, companiile şi-au pregătit portofoliile cu produse performante şi noi oferte. DEKALB a introdus trei hibrizi noi acest sezon: DKC5075, DKC5182, DKC5685, hibrizi cu producții excepționale dar şi programe care să îi avantajeze pe fermieri.

Care sunt ofertele DEKALB pentru fermierii români?

Ca în fiecare an, DEKALB vine cu noi soluţii şi oferte pentru fermierii din România. Şi anul acesta oferta noastră comercială conţine preţuri speciale de care pot beneficia fermierii încă de la 1 Septembrie 2018, când am dat startulsezonului de vânzări la porumb. Practic, fermierii care comandă în această perioadă şi vor semna voucherul până la 31 octombrie beneficiază de preţuri speciale şi de asigurarea pentru răsărire. Adică, în cazul în care aceştia se confruntă cu probleme în primele faze de vegetaţie din cauza secetei, crustei şi băltirilor, primesc cu titlu gratuit sămânţă DEKALB. Tot ce trebuie să facă este să ia legătura cu reprezentanţii noştri de vânzări pentru a beneficia de discounturi şi de consultanţă personalizată”, spune Alin Sebastian Nemţişor, Director comercial şi operaţiuni Monsanto România.

Ce produse noi pot găsi fermierii în portofoliul DEKALB?

 ”Am reuşit să aducem 3 produse noi performante: DKC5075, DKC5182, DKC5685 de genetică nouă, care pot fi achiziţionate şi cu Acceleron, un tratamente de seminţe. Aceste noi produse, alături de restul portofoliului pot satisface toate nevoile clienţilor noştri sau celor care încă nu au testat în ferma lor DEKALB. Trebuie să amintesc şi de recentele rezultate de la Ziua Porumbului de la Iaşi, unde locul I i-a revenit hibridului DKC4670 cu 14.042 kg/ha la STAS, neirigat. Locurile doi și trei pe podiumul celor mai productivi hibriizi au revenit DKC4943, cu o producție 13.756 kg/ha și DKC5068 cu o producție de 13.669 kg/ha. Un nou motiv prin care DEKALB a dovedit stabilitatea, calitatea şi că, într-adevăr, produsele noastre fac diferenţa prin producţii excepţionale”, mai declară Alin Sebastian Nemţişor, Director comercial şi operaţiuni Monsanto România.

Aşadar, fermierii care încă nu s-au hotărât ce seminţe de porumb vor achiziţiona în noul sezon pot accesa ofertele portofoliul DEKALB în următoarea perioadă. Testimoniale şi rezultatele de producţie ale hibrizilor companiei sunt prezentate zilnic şi pe paginile de socializare Facebook DEKALB România şi YouTube  DEKALB România.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult