30 iulie 2021 - 07:40

Directorii APIA si AFIR, mesaje pentru fermieri de Ziua Nationala a Romaniei

Directorii APIA și AFIR, Adrian Pintea, respectiv Adrian Chesnoiu, au transmis pe rețelele de socializare mesaje pentru fermieri de Ziua Națională a României. Astfel, șeful APIA a transmis următoarele urări, printr-un video postat pe pagina de Facebook a agenției:

”Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie și mândrie pentru toți românii. Lucrând zi de zi cu fermierii români, avem șansa de a cunoaște România profundă, România frumoasă, păstrătoare a tradițiilor și valorilor strămoșești, România harnică și dârză, România responsabilă care pune pâinea pe masa copiilor ei. Lucrând zi de zi cu fermierii români, știm cu certitudine că România poate avea un viitor mai bun, viitor mai proper și că doar împreună putem construi o Românie puternică, bogată și respectată. Astfel, în numele echipei APIA, doresc să transmit tuturor românilor și în special fermierilor români, cele mai sincere urări de sănătate, belșug și fericire în țara noastră. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, este mesajul transmis de Adrian Pintea

Și Adrian Chesnoiu a transmis urări cu ocazia împlinitii a 101 ani de la Marea Unire. Șeful AFIR a trimis un mesaj puternic către toți românii mândri de țara lor și care doresc un viitor mai bun pentru România.

”De 1 Decembrie, ne amintim ce înseamnă identitatea de român, moștenirea lăsată de înaintașii noștri și unde vrem să ajungem în viitor.

Cu recunoștință față de locul în care ne-am născut și speranța unui mâine luminos, vă urez tuturor un călduros ”La mulți ani!”, este mesajul șefului AFIR.