Director vânzări FrieslandCampina: Închiderea fabricii Napolact de la Cluj, speculaţie

napolactssdd

Directorul de vânzări al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru, spune că informaţiile despre închiderea fabricii FrieslandCampina din Cluj sunt speculaţii.

“Informaţiile despre închiderea fabricii FrieslandCampina din Cluj sunt speculaţii. Fabrica nu a fost închisă, este funcţională ca şi până acum. O decizie privind relocarea producţiei de la Baciu către altă unitate de producţie nu a fost luată. Pentru a îşi asigura o prezenţă sustenabilă pe termen lung în România, FrieslandCampina caută continuu să îmbunătăţească producţia, distribuţia, strategiile de marketing, vânzări şi resurse umane, în condiţiile de piaţă dificile din prezent. În acest sens, FrieslandCampina analizează în mod constant unde şi cum este cel mai eficient să producă mărcile companiei”, a declarat Cărămizaru pentru un site online.

El spune că Napolact este cea mai importanta marcă a companiei, care investeşte constant în calitatea produsului şi în marketing.

“Chiar de curând am făcut îmbunătăţiri la nivel de ambalaj. Asta dovedeşte încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a creşte brandul. Brandurile noastre, Napolact, Oke si Milli sunt produse din lapte din Ardeal. Avem o reţea extinsă de fermieri în Transilvania de la care colectăm laptele. Intenţia noastră este să ne dezvoltăm rețeaua, tocmai pentru că ne concentrăm pe creştere”, a afirmat Cărămizaru.

Aceste declaraţii vin în contextul în care presa a relatat o posibilă închidere sau relocare a fabricii deţinute de FrieslandCampina la Baciu în judeţul Cluj. (sursa: amosnews.ro)

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult