Directiile sanitar veterinare dau amenzi pe banda rulanta in unitatile agroalimentare

102

În cursul lunii octombrie 2019 Direcţiile judeţene sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat 10.481 de controale în unităţile din industria agroalimentară. Au fost verificate activitățile din domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice precum şi unităţi de depozitare.

În urma controalelor efectuate au fost constatate o serie de neconformităţi şi ca urmare a neregulilor au fost acordate 117 amenzi în cuantum de peste 490 de mii de lei. De asemenea în cadrul controalelor în unităţile din industria agroalimentară s-au prelevat probe, urmărindu-se prezenţa şi încadrarea în valorile maxime admise a pesticidelor, aditivilor şi substanţelor interzise precum şi teste necesare analizei gradului de igienă, probe transmise spre analiză laboratoarelor arondate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult