Dinu Criste revine la AGRO TV cu „Proiect de țară – Agricultura, o șansă pentru România!”

152

decupatDinu Criste, realizatorul emisiunii „Agricultura la raport”, de la AGROTV, revine de luni, 19 octombrie, în grila postului care l-a consacrat, cu o nouă producție: Proiect de țară – Agricultura, o șansă pentru România!

Emisiunea va fi difuzată de AGRO TV de luni până miercuri, de la ora 21.00, din studioul din Cluj-Napoca și va dura o oră şi jumătate.

Noua producție AGRO TV vine să completeze cel mai ambițios program lansat până acum pentru revitalizarea satului românesc și pentru revigorarea agriculturii autohtone.

Programul „Agricultura, o șansă pentru România” este o inițiativă a Asociației pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii din România (ASDA). Asociația și-a fixat drept obiectiv dezvoltarea agriculturii autohtone prin proiecte și parteneriate între autorități și agricultori, menite să creeze comunități eficiente și durabile în satele românești.

Agricultura, o șansă pentru România este primul program de acest gen din țara noastră. El vine să acorde o binemeritată șansă de dezvoltare unui sector care deja și-a dovedit valoarea, deși a fost mult timp, pe nedrept uitat”, a afirmat Tudor Pop, președintele executiv al ASDA.

Programul propus de ASDA va deveni din 19 octombrie un punct de referință pentru emisiunile AGROTV, unul dintre cele mai apreciate posturi de televiziune de către agricultorii români.

Citește și

Cmentariile sunt închise