Dimitrie Muscă, ATAC la adresa minsitrului Oros! ”Mă gândesc cu groază ce i-a învățat pe studenți”

Fermierii români din diverse sectoare de activitate trec prin momente dificile; fie că au fost afectați de secetă, fie că s-au lovit de pesta porcină africană, fie că se confruntă cu o piață a inputurilor din ce în ce mai imprevizibilă, unde prețurile cresc amețitor de la o zi la alta.

Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, director general al Combinatului Agroindustrial Curtici, acuză lipsa de reacție a instituțiilor și oficialilor care se ocupă de sectorul agricol, trimițând de asemenea un mesaj dur la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, realizată de Ovidiu Ghinea, fermierul arădean i-a îndemnat pe fermieri să ia atitudine și să se unească, pentru că dacă se lasă pe mâna autorităților nu au nicio șansă de izbândă.

”Oameni buni, trebuie să ne adunăm, să ne dăm mâna noi, fermierii, pentru că altfel nu se face nimic. Dacă nu suntem în măsură să ne facem noi pentru noi, pentru urmașii noștri și pentru pământurile bune pe care le are țara aceasta, este crimă și pedeapsă. Trebuie făcut ceva! Ce să așteptăm de la Oros? Măi, oameni buni, să-mi spuneți dacă ați văzut o idee bună făcută de Oros în acești doi ani de zile. Să mă ierte Dumnezeu, că n-am nimic cu el, e și profesor universitar. Mă gândesc cu groază ce i-a învățat pe studenții aceia. Dacă nu ne dăm mâna și nu suntem în stare să tragem un semnal de alarmă… Este disperare! Ne mor oamenii, ne mor bunicii și părinții, urmăm noi probabil”, a spus Dimitrie Muscă în direct la AGRO TV.

De altfel, nu este primul atac al directorului CAI Curtici la adresa lui Oros din ultima vreme. Acesta a mai acuzat activitatea ministrului interimar al agriculturii și cu alte ocazii. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole