Dieta keto: Cum poţi slăbi 20 de kg în 45 de zile

Despre dieta minune keto ne vorbeşte dr. Andrei Laslău, care a reuşit să slăbească 20 de kilograme în 45 de zile.

Dieta keto (ketogenică) permite consumarea de carne, peşte, ouă, brânzeturi, salate şi legume. Totul, însă, cu moderaţie.

Dr. Andrei Laslău de la Spitalul Sf. Ioan din Bucureşti a încercat pe propria lui piele acest regim, care a devenit şi un stil de viaţă.

 

Dr. Andrei Ladisau

Dr. Andrei Laslău

Fiind o persoană suprapodenderală, Andrei Laslău a reuşit cu dietă şi multă ambiţie să elimine 20 de kilograme, în 45 de zile.

El spune despre această dietă că:Îţi permite orice aliment, la orice oră, dacă îţi este foame. Dieta ketogenică cere ca, din totalul caloriilor zilnice, 65% să provină din grăsimi, 30% din proteine şi 5% din glucide. Diminuarea glucidelor în dietă scade nivelul de insulină, iar aceasta duce la activarea lipazei. Aceasta desface trigliceridele din ţesutul adipos în acizi graşi. Aceştia ajung în sânge, sunt transferaţi în mitocondrie – uzina energetică a celulei, unde sunt oxidaţi şi se formează ketone, pe care le poate folosi organismul pentru energie“.

Dieta keto păstrează 90% din masa musculară, determină scăderea nivelului de trigliceride, dar şi scăderea colesterolului rău.

Dieta keto permite scăderea semnificativă în greutate, dar păstrează 90% din masa musculară, determină scăderea trigliceridelor, menţine glicemia în limite foarte bune, scade colesterolul rău şi creşte colesterolul bun şi determină scăderea inflamaţiei sistemice. Slăbirea ţine de reacţia organismului fiecăruia. În general, femeile pierd în greutate mai lent decât bărbaţii. Eu, de exemplu, am slăbit, cu această dietă, 20 de kg în 45 de zile“, spune doctorul Laslău.

Dr. Andrei Ladisau

 

Sursa: http://www.apropo.ro/life-style/dieta-keto-cum-poti-slabi-20-de-kg-in-45-de-zile-10090337

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult