DESTINATIE DE EXCELENTA IN TURISM SI GASTRONOMIE LOCALA SAU CUM SA CUCERESTI BERLINUL CU OILE

thumbnail 2

Distinsă in urma cu trei ani cu titlul ”Destinație europeană de excelență în turism și gastronomie locală”, Mărginimea Sibiului este prezentă la târgul de la Berlin, deschis în perioada 17-28 ianuarie 2019.

Considerat eveniment de referință pentru industria agricola, târgul, cu o tradiție de 93 de ani, include și un stand amenajat de “GAL Mărginimea Sibiului”. Aici sunt  expuse brânză, carne, miere, produse meșteșugărești și lavandă. În plus, alături de cei din Mărginime este prezent și “GAL Valea Oltului”, prin intermediul lui Dan Limbășan, crescător de porci de Mangalița.
Târgul reprezintă o oportunitate extraordinară pentru promovarea produselor din Mărginimiea Sibiului, pentru ca  anual acesta are peste 400.000 de vizitatori.

“Este pentru prima dată când produsele din Mărginime sunt prezente la acest târg,  mediatizat în toată Europa. In plus la el participa mulți comercianți interesați de parteneriate”, a declarat președintele „GAL Mărginimea Sibiului” pentru publicatia Turnul Sfatului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole