EXCLUSIV! Despăgubiri pentru secetă de 1.000 de lei/hectar, la rectificarea bugetară!

Fermierii români ar putea primi despăgubiri pentru secetă de 1.000 de lei/hectar, așa cum li s-a promis inițial, a anunțat ministrul agriculturii, Florin Barbu, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Agricultura la Raport” de la AgroTV.

După ce guvernul a stabilit să acorde despăgubiri pentru secetă de doar 335 lei/hectar pentru culturile înființate în primăvara anului trecut, între fermierii români s-a declanșat un val imens de nemulțumiri, mulți dintre aceștia afirmân că mai bine se lipsesc de acești bani decât să asiste la o asemenea bătaie de joc.

Ministrul Barbu îi încurajează însă să depună cererile pentru această schemă, până la 20 iulie a.c., și le promite că va face toate demersurile ca, până la rectificarea bugetară, să găsească resursele necesare „pentru a îndeplini promisiunile inițiale făcute fermierilor”, respectiv 1.000 lei/hectar despăgubiri pentru secetă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole