DESCOPERIRE ORIBILĂ. Ce a găsit un client în meniul de la KFC. "Am terminat-o cu fast-food-ul"

Un internaut a postat pe site-ul Reddit o fotografie care surprinde descoperirea oribilă făcută în timp ce mânca un meniu KFC, scrie Huffington Post.

“Am luat nişte mâncare de la KFC aseară, avea un gust îngrozitor, am desfăcut pielea şi iată ce am găsit”, spune un utilizator al site-ului Reddit. “Cred că pot să spun liniştit că am terminat-o cu fast-food-ul”, a adăugat el. 

Fotografia surprinde ceea ce pare a fi un rinichi, ajuns din motive necunoscute în meniul KFC.

Nu ar fi prima dată când acest lucru se întâmplă. În urmă cu puţin timp, studentul Ibrahim Langoo a postat pe internet o fotografie cu o bucată de pui care nu părea să fie deloc de pui, ci o bucată de creier.

Britanicul s-a declarat dezgustat de aspectul mâncării şi a făcut o plângere.

“Când am desfăcut a doua bucată de pui am văzut corpul străin. L-am aruncat imediat. Arăta ca un creier. M-am simţit foarte prost şi am decis să fac o plângere”, a spus Lagoo.

“Nu voi mai mânca niciodată de la KFC. Încă sunt dezgustat. O să îmi prepar singur puiul de acum încolo”, a adăugat acesta.

Reacţia celor de la KFC nu a întârziat să apară. “Se pare că este un rinichi, nu un creier. Bucata ar fi trebuit să fie îndepărtată în procesul de selecţie, însă nu s-a întâmplat aşa. Ne pare rău pentru neplăcerea provocată. Sănătatea domnului Langoo nu a fost pusă în pericol, însă suntem de acord că aspectul produsului nu este deloc satisfăcător”, au declarat reprezentanţii lanţului de fast-food.
Sursa: http://www.realitatea.net/descoperire-oribila-ce-a-gasit-un-client-in-meniul-de-la-kfc_1098713.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult