Dependența pentru mâncare a ucis-o! Drama unei femei de 310 kg care nu s-a ridicat din pat 20 de ani | VIDEO ȘOCANT

Dominique Lanoise, o femeie de 41 de ani originară din Haiti, a murit din cauza unei dependențe cu care nu a putut să lupte: dragostea pentru mâncare.
Femeia, care a fost una din protagonistele documentarului TLC despre lupta persoanelor obeze cu propriul lor trup, a încercat să țină regim și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă nu a reușit să-și învingă dependența.

Dominique, care ajunsese sa aibă peste 310 de kilograme, nu s-a mai ridicat din pat mai bine de 20 de ani și era hrănită, spălată și îngrijită de fiicele ei. La începutul anului a fost operată, stomacul i-a fost micșorat, iar în doar 4 zile de la intervenție a slăbit 24 de kilograme. În zadar însă, a căzut pradă din nou dependenței pentru mâncare și a refuzat să urmeze un tratament la un centru specializat pe această problemă. Femeia s-a îmbolnăvit și la 9 săptămâni de la operație a murit.

Vezi mai jos documentarul șocant cu Dominique Lanoise!

Video

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/dependenta-mancare-ucis-o-drama-unei-femei-310-kilograme-fotografii-425799.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult