De joi se primesc proiecte pentru măsura 4.3. Vezi cine poate depune proiecte pe această măsură şi ce condiţii trebuie să îndeplinească!

35

pndrARADÎn cursul zilei de joi, 24 septembrie, ministrul Agriculturii va anunţa oficial deschiderea unor noi măsuri din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Printre acestea s-ar putea număra şi Submăsura 4.3, pentru modernizarea infrastructurii agricole şi silvice. 

Ce prevede aceasta:

SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei sub- măsuri este de restructurare a modului de administrare şi utilizare a infrastructurii de acces  și de adaptare a infrastructurii de acces la noua structură agricolă şi forestieră, precum şi folosirea eficientă a infrastructurii utilizabile.

Obiectivele submăsurii 4.3:

-Modernizarea infrastructurii de irigaţii.

Beneficiari:

  • Unități administrativ teritoriale și/ sau asociații ale acestora constituite conform legislației naționale în vigoare;

· Organizații/ federații ale utilizatorilor de apă, constituite din proprietari/utilizatori de terenuri agricole în conformitate cu legislația în vigoare.

Sprijinul nerambursabil va fi de 100%  din totalul cheltuielilor eligibile şi nu va depăşi:

1.000.000 Euro/ proiect pentru sistemele de irigații aferente stațiilor de punere sub presiune și drumurile agricole de acces;
· 1.500.000 Euro/ proiect pentru amenajarea sistemelor de irigații aferente stațiilor de pompare și repompare precum și drumurilor forestiere.

Mai multe informatii pe:portal.afir.ro

 

Citește și

Cmentariile sunt închise