Daniela Giurcă este noul secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Daniela GiurcaDaniela Giurcă este noul secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), decizia fiind deja publicată în Monitorul Oficial, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

„Daniela Giurcă a fost numită secretar de stat în Ministerul Agriculturii printr-o decizia semnată de premier și publicată vineri în Monitorul Oficial. Ea va răspunde de ambele agenții de plăți — AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale — n.r.) și APIA (Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură — n.r.), dar și de sectorul de industria alimentară și de cercetare”, a precizat Irimescu.
Daniela Giurcă va ocupa postul rămas liber după eliberarea din funcție a Simonei Allice Man, conform unei Decizii a premierului Dacian Cioloș, publicată joi, 28 aprilie în Monitorul Oficial.
MADR are prevăzute în organigramă trei posturi de secretar de stat din care numai două sunt ocupate în prezent, unul de către Daniel Botănoiu, iar celălalt de Daniela Giurcă. (Sursa: agerpres)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole