Daniel Constantin: Vom modifica “taxa pe stâlp” în Parlament

16

constantingfgfOrdonanţa de urgenţă care instituie aşa-numita “taxă pe stâlp” ar putea fi modificată în Parlament astfel încât să fie excluse de la acestă impozitare anumite zone din agricultură, a declarat ministrul Daniel Constantin.

“Am avut o discuţie cu vicepremierul Chiţoiu și sunt foarte mulţi parlamentari care au făcut interpelări pe această temă așa că eu sper să ajungem la o formă modificată atunci când se va discuta la Parlament această problemă; modificată în sensul eliminării anumitor prevederi din această ordonanţă. Din punctul meu de vedere, sunt anumite categorii, mă refer la platformele betonate, care sunt în anumite exploataţii agricole, care nu ar trebui să intre în această categorie. Am dat doar un exemplu, dar sunt foarte multe alte exemple. Eu mi-aş dori ca tot sectorul agricol să poată să fie exceptat, dar nu cred că se va putea”, a afirmat ministrul.

Guvernul a anunţat că va introduce un impozit pe proprietate pentru construcţiile speciale exceptate până în prezent, a cărui valoare va fi de 1,5% din valoarea construcţiei. (Sursa: amosnews.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise