Daniel Constantin: Tinerii fermieri de până la 40 de ani vor beneficia de subvenţii pe suprafeţele agricole majorate cu 25%

constantinoficialFermierii de până la 40 de ani vor primi facilităţi financiare din partea Uniunii Europene, a anunţat, joi, ministerul Agriculturii, Daniel Constantin.

Acesta a declarat, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa din judeţul Iaşi, că subvenţia pe suprafaţă acordată tinerilor va fi majorată cu 25% şi se va acorda pe o perioadă de cinci ani.

Subvenţia majorată va fi acordată pentru primele 25 de hectare.

“Va exista o facilitate pentru tinerii fermieri. Sprijinul pe suprafaţă va fi crescut cu 25% pentru fermierii de până la 40 de ani.Această măsură va fi luată pentru a încuraja întinerirea populaţiei care lucrează în agricultură, dar şi pentru menţinerea tinerilor în mediul rural”, a afirmat Constantin.( Sursa:  AGERPRES)

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult