Daniel Constantin: Se vor înfiinţa instituţii noi, care vor putea avea venituri extrabugetare.

12

danielctin88787

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat la finalul săptămânii trecute că ministerul pe care îl guvernează va fi restructurat în luna septembrie.

“Cel mai important lucru care se va întâmpla în Ministerul Agriculturii va fi în luna septembrie, când vom avea o restructurare. Vor fi instituţii care se vor crea, instituţii care vor avea posibilitatea să aibă şi venituri extrabugetare, astfel încât să îşi susţină salariile din acele venituri, dar nu cred că putem să vorbim de concedieri”, a declarat Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii a adăugat că doreşte reorganizarea activităţii ministerului în viitorul apropiat.

“Ministerul Agriculturii are un proiect pe care am vrut să-l trecem ieri ca ordonanţă ca să restructurăm toată activitatea ministerului. Nu s-a putut, pentru că s-a opus Ministerul Justiţiei. S-a transformat până la urmă într-un proiect de lege pe care vrem să-l trecem în toamnă cu prioritate, în primele săptămâni, astfel încât să se reorganizeze tot ce înseamnă activitatea ministerului”, a afirmat Daniel Constantin.

Premierul Victor Ponta a anunţat la sfârşitul lunii aprilie că se vor face restructurări în ministere şi agenţii, precum şi în companiile de stat.

Citește și

Cmentariile sunt închise