13 mai 2021 - 12:45

Daniel Constantin: Se plătesc subvențiile pentru crescătorii de bovine, ovine și caprine

SONY DSCMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat la finalul săptămânii trecute că banii destinați crescătorilor de ovine, caprine și bovine trebuie să ajungă în aceste zile în conturile fermierilor.

Acesta a afirmat că fondurile există deja și că acestea au fost direcționate către conturile agricultorilor, așa că se așteaptă ca cel târziu până miercuri, 18 martie, oamenii să își primească banii. Ministrul a recunoscut că față de termenul anunțat pentru plata subvențiilor, de 10 martie, a fost înregistrată o întârziere, dar a promis că plățile vor fi făcute în aceste zile.

Practic, în aceste zile vor fi virate în conturi sumele aferente plăților ajutorului național tranzitoriu aferent anului 2014, pentru care Guvernul a alocat la începutul lunii martie 955 de milioane de lei. Din această sumă 680,023 milioane lei sunt destinați sprijinirii crescătorilor de bovine, iar 275, 651 milioane lei sunt alocați sprijinirii crescătorilor de ovine și caprine.

  1. eu ,ca si alti fermieri, m-am saturat de minciunile tale Constantine…pleaca naibii din minister,ce cauti acolo ca esti tot pe langa adevar…minti cu nerusinare

Comments are closed.