Daniel Constantin s-a întâlnit cu ministrul Agriculturii din Azerbaidjan

ministruazer

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a avut în data de 5 iunie 2013 la sediul MADR, o întrevedere cu ministrul Agriculturii din Republica Azerbaidjan, Ismat Abasov.

În cadrul discuţiilor, cei doi demnitari au analizat stadiul cooperării dintre România şi Azerbaidjan şi au convenit asupra intensificării dialogului bilateral şi a colaborării la nivel sectorial (producţie vegetală, producţie animală, schimb de experienţă în domeniul utilizării eficiente a pământului, aplicarea măsurilor agrotehnice şi a metodelor avansate de irigare; cooperare în domeniul activităţii de cercetare ştiinţifică agricolă prin stabilirea de relaţii directe între unităţile de cercetare ştiinţifică din sectorul agricol).

Ministrul Agriculturii din Republica Azerbaidjan, Ismat Abasov, l-a invitat pe omologul său român, în luna noiembrie a acestui an, la Festivalul Internaţional al Vinului de la Baku. De asemenea, în perspectiva organizării de către România în anul 2014 a conferinţei FAO, ministrul Daniel Constantin şi-a manifestat interesul de a-l avea printre oaspeţi şi pe omologul său azer.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult