Daniel Constantin: Nu se pune problema să renunţăm la „cornul şi laptele”

14

danielconstantin333Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat miercuri seară la o emisiune difuzată de postul Realitatea TV, unde a declarat că nu se pune problema abandonării programului guvernamental cornul şi laptele, după cum se arată pe recolta.eu.

„Afirmaţia se referea la modalitatea în care este acordat Cornul şi laptele şi poate că aici ar trebui să regândim sistemul. Să renunţăm la acest program nu cred că se pune problema. Sunt foarte mulţi copii care au nevoie, dar sunt şi anumite zone în care laptele nu se consumă. Şi atunci e păcat. Ar trebui să redirecţionăm pe tot către zonele în care este nevoie din ce în ce mai mare de lapte”, a spus Constantin.
Anterior, în cadrul unei discuţii cu jurnaliştii de la Adevărul, premierul Victor Ponta declarase că „programul acela cu cornul şi laptele a fost o idee excelentă. Astăzi, când vorbim, e o risipă de bani. Nu mai consumă niciun copil cornul şi laptele”.
Afirmaţia prim-ministrului i-a înfuriat pe producătorii de lapte, care au considerat că ea a fost inoportună în prin scandal al laptelui, într-o perioadă în care consumul a scăzut drastic.
Astăzi, la ora 13.00, ministrul agriculturii va participa la o conferinţă de presă la sediul ANSVSA, pe tema “măsurilor întreprinse de ANSVSA pentru soluţionarea alertelor alimentare din ultima perioadă”. La conferinţa de presă va participa şi dr. Vladimir Mănăstireanu, preşedintele interimar al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

Sursa: http://www.recolta.eu/daniel-constantin-nu-se-pune-problema-sa-renuntam-la-cornul-si-laptele/

Citește și

Cmentariile sunt închise