Daniel Constantin: Din toamnă ar putea fi depuse proiecte pe toate măsurile din PNDR 2014-2020

8

constantindddMinistrul Agriculturii,Daniel Constantin, a anunțat marți, în timpul unei vizite în județul Argeș, că este posibil ca încă din toamna acestui an să fie acceptate spre analiză dosare pe toate măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) p2014-2020

„Toate măsurile pe care noi le-am prezentat, în număr de 14, vor începe în toamna acestui an. Dacă la 1 iulie, să spunem, vom transmite PNDR-ul în mod oficial Comisiei Europene, eu cred ca până în luna septembrie să fie agreat, iar după aceea să putem să începem deschiderea de primiri de proiecte pe toate măsurile”, a precizat ministrul, citat de AGERPRES. 

Constantin a declarat c[ programul a fost deja trimis informal către Comisia Europeană, iar semnalele primite până în prezent sunt pozitive.

„În zilele următoare, România va transmite către Bruxelles, în mod oficial, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Există o recomandare a Comisiei Europene, cel puţin în cazul României, ca undeva în primele zile din luna iulie să fie transmis în mod oficial. Noi, de mai bine de două luni, l-am transmis în mod informal, programul este cred, până în momentul de faţă, considerat fezabil de către Comisia Europeană”, a completat șeful MADR.

Citește și

Cmentariile sunt închise