Daniel Botănoiu, prezent la deschiderea expoziției de vinuri din Moldova

24

botanoiu vin

Ieri, 14 noiembrie 2013, secretarul de stat Daniel Botănoiu a participat la deschiderea oficială a Expoziţiei de vinuri din Republica Moldova cu genericul „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”, care se desfăşoară în perioada 13-17 noiembrie 2013 la Palatul Parlamentului.

.La eveniment au fost prezenţi Ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, ES. Iurie Reniţă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi senatori şi deputaţi.În cadrul expoziţiei au fost prezente douăsprezece companii cu vinuri de calitate din Republica Moldova, pe toată gama de produse iar oficialii români au evidenţiat, în alocuţiunile rostite, dorinţa României de a susţine producătorii de vinuri din Republica Moldova, aşa cum fac toate statele membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, oficialii din Republica Moldova au mulţumit Guvernului României şi Parlamentului pentru susţinerea acordată sectorului de producere a vinurilor din această ţară.

Expoziţia va fi deschisă zilnic, între orele 9:00-17:00, până duminică, 17 noiembrie 2013, oferind publicului bucureştean precum şi tuturor turiştilor posibilitatea de a degusta vinuri de calitate superioară.

Citește și

Cmentariile sunt închise