Cura cu ulei de măsline te menţine sănătoasă

42

Ştiai că, în afara faptului că te ajută să faci cele mai delicioase salate în această primăvară, uleiul de măsline este şi un aliat de nădejde al sănătăţii tale?
O cură cu ulei de măsline înseamnă o inimă sănătoasă, oase mai puternice, dar şi un corp frumos! Pentru că te ajută să redai strălucirea părului, să ai un ten catifelat, dar şi un decolteu superb.


Toate se datorează ingredientelor „minune” ale uleiului de măsline, precum antioxidanţii şi nenumărate vitamine şi minerale. Cel mai indicat este uleiul extravirgin.

Previne apariţia cancerului

Uleiul de măsline este la fel de eficient în prevenţia cancerului de colon precum fructele şi legumele, potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Oxford, Marea Britanie. De aceea, este recomandat să-l consumi în salate, în fiecare zi. Totodată, ajută şi la prevenirea cancerului de sân, cât şi a cancerului de piele, datorită luteinei şi vitaminei A.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult