CUM SE FACE ÎN ROMÂNIA AGRICULTURĂ DUPĂ URECHE

Informatia costa pentru ca ea poate aduce profit.

Din pacate, in agricultura de la noi putini sunt cei care lucreaza stiintific. Avem din ce in ce mai putini specialisti. Asta nu doar pentru ca multi au plecat in strainatate, ci si din cauza faptului ca fermierii nu le-au mai acordat speranta.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

In cadrul emisiunii Agricultura la Raport, printre invitatii de cinci stele ai lui Ovidiu Ghinea s-a aflat si Ion Păunel, specialist in fonduri europene si un apropiat al legumicultorilor din judetul Olt. Acesta a explicat ca multi tarani nu reusesc sa faca din agricultura o afacere profitabila pentru ca nu sunt informati.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI
Nu doar romanii simpli nu pun pret pe informare. Nici agentiile statului, dar nici firmele ce activeaza pe piata agricola de la noi din tara nu stiu sa lucreze transparent, omeneste, simplu si eficient. Trebuie sa invatam ca una este sa ii spui unui om ca e prost si alta sa-l avertizezi ca e prost informat. Păunel a aratat cu degetul catre functionarii din AFIR si APIA.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole