CUM ARATĂ CEL MAI FRUMOS SOLAR DIN ROMÂNIA

La inceputul lunii februarie ICL a provocat legumicultorul român la o experienta total inedită: să arate, pe pagina de Facebook „Specialist în fertilizare”, ce performanțe a obținut în exploatația legumicolă.

Câștigatorul provocării urma să fie premiat cu un sac de 25 de kg de Agromaster 16-10-16.

Despre beneficiile Agromaster ati auzit cu totii, îl folosiți deja pe cea mai mare parte a suprafetelor protejate sau nu, cultivate cu legume. ICL nu face altceva decât să vă ajute să fertilizați gratuit o suprafață importantă din exploatația legumicolă, cu Agromaster – vârf de lance în fertilizare. Asa ca v-a provocat la concurs!

Exista și un prim câștigator. El a fost desemnat cu ajutorul programului specializat, random.org. Datele omologate au fost introduse în acest malaxor specializat în criterii de departajare, la final oferindu-ne un Nr.1.

Câștigătorul este domnul Robert Stamatoiu, din Tg. Jiu. Suntem convinsi că se va bucura de fertilizarea pe care o va face cu ajutorul Agromaster, că peste un an vom putea să vedem producții foarte bune – obținute cu ajutorul tehnologiilor ICL.

Fermieri, rămâneți aproape: surprizele pregătite de către ICL nu se opresc aici!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole