29 noiembrie 2021 - 23:14

CUM ARATĂ CEL MAI FRUMOS SOLAR DIN ROMÂNIA

La inceputul lunii februarie ICL a provocat legumicultorul român la o experienta total inedită: să arate, pe pagina de Facebook „Specialist în fertilizare”, ce performanțe a obținut în exploatația legumicolă.

Câștigatorul provocării urma să fie premiat cu un sac de 25 de kg de Agromaster 16-10-16.

Despre beneficiile Agromaster ati auzit cu totii, îl folosiți deja pe cea mai mare parte a suprafetelor protejate sau nu, cultivate cu legume. ICL nu face altceva decât să vă ajute să fertilizați gratuit o suprafață importantă din exploatația legumicolă, cu Agromaster – vârf de lance în fertilizare. Asa ca v-a provocat la concurs!

Exista și un prim câștigator. El a fost desemnat cu ajutorul programului specializat, random.org. Datele omologate au fost introduse în acest malaxor specializat în criterii de departajare, la final oferindu-ne un Nr.1.

Câștigătorul este domnul Robert Stamatoiu, din Tg. Jiu. Suntem convinsi că se va bucura de fertilizarea pe care o va face cu ajutorul Agromaster, că peste un an vom putea să vedem producții foarte bune – obținute cu ajutorul tehnologiilor ICL.

Fermieri, rămâneți aproape: surprizele pregătite de către ICL nu se opresc aici!