20 octombrie 2021 - 22:44

Cu duba pictată la promovat de miere, ulei şi alte produse româneşti

Duba_pruneanDupă ce l-a servit pe Prințul Charles cu lapte, miere de albine și prune uscate din Sălaj, tânărul sălăjean Alin Prunean a pornit într-o adevarată campanie de promovare a produselor românești și produselor de artizanat în țară și străinătate.

Înarmat cu o furgonetă pictată într-un mod inedit, Alin începe să colinde în primul rând prin România pentru ai convinge pe români că mâncarea și alimentele autohtone sunt de cea mai bună calitate:

Categoric mierea de pe Valea Barcăului, ulei presat la rece de la Luna, pălincă și alte multe bunătăți, gemuri din fructe de pădure, gem de măceșe, de afine, de coacăze, cireșe negre…

Este un proiect umbrelă care își propune să susțină micii producători autentici, care produc sănătos, de calitate, produs românesc, de asemenea adună și povești, experiențe de viață ale românilor care au rămas în România și care vor să schimbe ceva.

Ca proiecte pentru acest an va fi această caravană care va pleca în orașele mai mari din țară, probabil două târguri internaționale unde vrem să mai ieșim cu mierea, un blog deja lansat și un magazin online ce se lansează luna aceasta. (Integral pe radiocluj.ro)