Crizanteme, trandafiri si hortensii – o adevarata sarbatoare de toamna

Florile sunt simbolul vietii, a bucuriei de a trai, a frumusetii si a gingasiei. De aceea aceastea nu trebuie sa lipseasca din casele noastre. Un buchet bine aranjat poate schimba in totalitate ambianta din orice incapere.
Toamna ne ofera o sumedenie de flori, de plante decorative si o diversitate ampla de culoare. Un buchet impletit din flori traditionale si din flori originare din Asia s-ar potrivi in orice colt al incaparii.

Merisori decoratvi, fructe de padure, hurmuz sau macese – toate acestea contribuie la realizarea unui frumos buchet ca si “accesorii” decorative, pe langa crizantemele verzi, care ne duc cu gandul la coralii din adancurile marii si care preiau “rolul principal” in acest caz: in Japonia si in China aceste flori reprezinta simbolul toamnei.

Un contrast puternic este impus de hortensii, garofite si crizanteme in nuantele vinului din struguri negri si ale fructelor de padure. Trandafirii in tonuri de portocaliu au rolul de a deschide si de a da un aer boem intregului buchet. Totodata acestia ne aduc aminte de ultimele zile ale verii.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult