Crescătorii de bovine se vor întâlni vineri cu ministrul Agriculturii

laptemilkÎn cursul zilei de vineri, reprezentanții Federației Crescătorilor de Bovine din România, se vor întâlni cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin pentru a discuta problemele urgente cu care se confruntă după izbucnirea scandalului laptelui cu aflatoxină.
“I-am cerut ministrului să ne întâlnim de urgență pentru a discuta. Aceasta nu este prima noastră tentativă de a ne întâlni cu ministrul Agriculturii. Din păcate, data trecută când am fost chemați la minister pentru a discuta cu el, acesta a plecat, așa că ne-am întâlnit doar cu câțiva funcționari, fără putere de decizie. Vineri, însă, vom discuta cu Daniel Constantin nu doar despre problemele crescătorilor de vaci ci și despre altele cel puțin la fel de dure, cum ar fi cea a subvențiilor pentru 2013 și cea a motorinei pentru agricultori”, a precizat Dorel Secară, vicepreședintele Federației Crescătorilor de Bovine.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult