Cornel Caraș, fermier: Când animalul din curte îmi cere mâncare nu-i pot vorbi despre module

25

caras_nedelcuCrescătorii de bovine sunt disperați  din cauza întârzierilor mari ale subvențiilor. Costel Caraș a declarat, la AGRO TV, că subvențiile ce le sunt acordate agricultorilor în întreaga lume sunt, de fapt, mijloace de susținere a prețurilor la un anumit nivel,  mai suportabil pentru consumatori și că acești bani sunt absolut necesari într-o fermă pentru bunul mers al lucrurilor, iar fără ei agricultura intră în criză

„Animalul din curte îmi cere mâncare, iar eu nu-i pot vorbi despre module și APIA. Agricultura în lume nu poate funcționa fără subvenții. Fără ele consumatorul final ar plăti mult mai mult pentru alimente. Ce înseamnă subvenții? Toți cetățenii adună bani, taxe, îi dau statului sau uniunii și din ei se plătesc subvențiile. Nu aduc bani de acasă nici Constantin, nici Irimescu, ca să negociem „, a declarat Caraș.

Citește și
1 Comentariu
  1. Tgh spune

    Nu am auzit sa fie luate in mod transparent măsuri de Sancționarea a conducerii si salariaților de la APIA pt întârzierea plătii subventiilor .
    Fermierii au fost obligați sa ia credit pe baza de Adeverințe care costa 1% pe luna respectiv pana in mai/ Iunie in total 4% din val Subvenție.
    Acest cost ar trebui suportat de toți salariați APIA in f-ți-e de poz lor in Instituție.
    Pana cand funcționarii din Inst statului nu vor fi penalizati pt daune aduse fermierilor lucrurile nu vor intra pe fagas normal.

Cmentariile sunt închise