Control de urgență la APIA legate de achițiile publice

24

aurel_pana_apia_09dce1fb1b

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a dispus Corpului de Control efectuarea de urgenţă a unui control extins la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură cu privire la întreaga activitate a directorului general adjunct, Aurel Pană, se arată într-un comunicat al ministerului citat de Agerpres.

“Ministrul Daniel Constantin dezaprobă orice abatere de la exercitarea legală a responsabilităţilor de serviciu şi va acţiona în continuare pentru sancţionarea celor vinovaţi de încălcarea legii”, se arată în comunicat.
Potrivit comunicatului MADR, controlul vizează cu precădere activitatea legată de achiziţiile publice avute în responsabilitate de Aurel Pană, în calitate de membru sau preşedinte al unor comisii de licitaţii.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus reţinerea lui Aurel Pană, director general adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achiziţia de ulei în cadrul programului PEAD 2013, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă. Sursa: Agerpres

Citește și

Cmentariile sunt închise