CONTROALE APIA in teren. Situatia platilor si a cererilor pentru subventii

După vizita de săptămâna trecută de la Centrul Județean Constanța, Directorul General APIA, Adrian Pintea s-a deplasat din nou în teritoriu pentru a se asigura că depunerea cererilor unice în campania 2020 se desfășoară conform programului. De această dată a ales să viziteze Centrul Local Zimnicea din cadrul Centrului Județean Teleorman.

Până în momentul de față la nivelul județului Teleorman au fost depuse 14. سباق الخيل في مصر 517 cereri de sprijin pentru o suprafață totală ce depășește 331.491 hectare. În ceea ce privește Centrul Local Zimnicea, funcționarii acestuia au primit peste 2000 de cereri unice de plată pentru campania 2020. paysafecard kuwait

Pe lângă activitățile menționate, centrul județean și centrele locale arondate acestuia se ocupa și de finalizarea autorizării plăților aferente anului 2019. Au fost plătite, până în momentul de față, 99,86% dintre dosarele depuse la nivelul județului, cu o sumă de 95,42 mil. beoutq sports euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole