CONT DONAŢII pentru SPRIJINUL ACORDAT UCRAINEI ŞI REFUGIAŢILOR DIN UCRAINA

În contextul agresiunii militare din partea Federaţiei Ruse asupra Ucrainei şi a valului de refugiaţi din Ucraina, Asociaţia Tinerilor Ucraineni din România pune la dispoziţie conturile bancare şi datele de identificare ale organizaţiei pentru donaţii. Banii strânşi prin aceste donaţii vor fi folosiţi pentru:
• asigurarea produselor medicale, alimentare şi de protecţie necesară ucrainenilor rămaşi pe teritoriul Ucrainei;
• asigurarea produselor medicale, alimentare, de cazare şi transport pentru familiile de refugiaţi din Ucraina pe teritoriul României.
Listele cu produsele necesare în Ucraina sau în România sunt afişate periodic pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/sumromania.
Facturile, bonurile, chitanţele şi extrasele de cont vor şi afişate periodic pe pagina noastră de Facebook!
Apreciem toată mobilizarea şi sprijinul venit din partea cetăţenilor Români şi încurajăm procurarea de produse menţionate în listele pe care le afișăm și actualizăm pentru a evita crearea de stocuri mari de produse care nu sunt urgente şi de lipsuri a celor de primă necesitate. Contabilizăm toate donaţiile în bani, produse, servicii care ne sunt comunicate şi suntem în permanent dialog şi coordonare cu numeroase alte ONG-uri din România, Ucraina şi alte ţări pentru eficientizarea susţinerii acordate.

Asociaţia Tinerilor Ucraineni din România
Cod de identificare fiscal (CIF): 32988348
Nr. de înregistrare în Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor: 15889/A/2014
Banca Transilvania: IBAN RO73BTRLRONCRT0253489801
Banca Comercială Română: IBAN RO63RNCB0077172058280001

Vă mulţumim!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole