Consumul de zmeură este recomandat în cazul arsurilor la stomac

Zmeura ajută la scăderea colesterolului rău, previne infecțiile urinare și îmbunătățește memoriaZmeura are un conţinut bogat de minerale, vitamine şi pectine, fiind recomandată în cazul arsurilor la stomac şi al ulcerului, cu condiţia să fie consumată fără zahăr.

De asemenea, zmeura conţine acid elagic, iar acesta previne distrugerea membranei celulare. 

Zmeura are în concentraţie anumite elemente antitumorale care ar putea preveni cancerul bucal, drept urmare oamenii de ştiinţă din Statele Unite ale Americii testează un gel pe bază de zmeură. Beneficiile zmeurei asupra organismului sunt numeroase, aceasta ajută la tratarea cistitei, febrei, hipertensiunii arteriale şi diabetului.

 

În cazul diabetului, specialiştii recomandă curele cu zmeură pe o perioadă mai lungă de timp. În acelaşi timp, acest fruct stabilizează glicemia şi stimulează pancreasul. Pe de altă parte, siropul de zmeură este un remediu excelent în tratarea afecţiunilor pulmonare sau în caz de răceală. Zmeura este eficientă chiar şi în curele de slăbire.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult