Consulatul General al României la Cahul organizează cea de a doua Ediţie a Forumului Agricol Transfrontalier România –Republica Moldova

27

„Pe 22 iunie 2012, în Aula Universităţii „B.P. Haşdeu” din Cahul, va avea loc ediţia a doua a „Forumului Agricol Transfrontalier România – Republica Moldova: Valorificarea oportunităţilor şi gestionarea vulnerabilităţilor comune în agricultură”, organizat de Consulatul General al României la Cahul, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi şi Consiliul Raional Cahul” se arata intr-un comunicat de presa, preluat de Romanian Global News.


„Lucrările Forumului se bucură de sprijinul şi participarea extraordinară a ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale din România, domnul Daniel Constantin şi a ministrului agriculturii şi industriei alimentare din Republica Moldova, domnul Vasile Bumacov.

La eveniment, sunt invitaţi academicieni şi cercetători recunoscuţi la nivel internaţional, autorităţi centrale şi locale, producători din domeniul agricol, antreprenori din industria agro-alimentară, ONG-uri cu activităţi de consultanţă şi pregătire profesională în domeniu, de pe ambele maluri ale Prutului.

În paralel cu lucrările organizate în cadrul a două secţiuni (plen şi grupuri de lucru), va avea loc şi a doua Expoziţie Agricolă, la care sunt invitaţi fermieri, IMM-uri din sectoarele agricol, agro-alimentar, mecanizare şi agrochimic, cât şi firme de consultanţă în domeniu, din România şi R. Moldova” se mai precizeaza in comunicatul de presa citat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult