Constantin Stoica (BOR): Biserica nu va gestiona bani, în noul PNDR

patriarhieFermierii din România sunt intrigaţi de invitarea Patriarhiei Române în Comitetul de Monitorizare pentru noul Program Naţional de Dezvoltare Rurală.  

Pentru a linişti spiritele, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a făcut pentru AGRO TV o serie de declaraţii din care reiese că rolul Bisericii va fi doar unul consultativ. “Patriarhia are rol de observator. Noi facem parte din Comitetul de Monitorizare. Trebuie ţinut cont de faptul că există unităţi bisericeşti care accesează fonduri prin noul PNDR. Oricum, nu avem rol în gestionarea fondurilor”, a declarat prelatul.

El a precizat că între instituţia pe care o reprezintă şi Ministerul Agriculturii există deja un protocol pentru informarea şi sprijinirea comunităţilor rurale şi, în aceste condiţii, este normal ca această colaborare să continue.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult