Conferința Internațională Meat&Milk, la Poiana Brașov

vacilapte2

În perioada 25-27 iunie a.c., în Poiana Brașov, va avea loc Conferința Internațională Meat & Milk 2013, eveniment de referință în domeniul producției și procesării cărnii și laptelui care se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”.

Lucrările conferinței se vor bucura de o participare de prestigiu internă și internațională.
Astfel, prima zi a lucrărilor se va derula sub genericul ”Sectoarele de CARNE și LAPTE sub șocul evenimentelor din 2013”, sesiunea generală rezervată celei de-a doua zile purtând titlul ”Zonele cheie ale finanțării investițiilor în sectoarele de CARNE și LAPTE în 2013”.

Pentru participanți vor fi organizate workshopuri tematice pe domenii, în cadrul cărora aceștia vor putea lua contact cu ultimele produse și servicii ale companiilor prezente, vizite de documentare în unități de producție și procesare și discuții libere, în cadrul secțiunii ”Networking”.

Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să faciliteze un dialog benefic între oamenii de afaceri, specialiștii, retail și reprezentanții autorităților din domeniile vizate. Totodată, prin tematicile propuse, manifestarea va căuta să ofere soluții și răspunsuri celor care își desfășoară activitatea în sectoarele cărnii și lactatelor.