Conferință despre fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii, la Cluj

caravanablaj

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP)/Agenţia de Plăţi  şi  Intervenţie în Agricultură (APIA) vor organiza în 25 aprilie, la Cluj-Napoca, conferinţa inclusă în proiectul ” PNDR VINE ÎN SATUL TĂU”, caravană de informare privind fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii şi a satului românesc.

Evenimentul va avea loc în  sala de conferinţe din complexul EXPO TRANSILVANIA.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate detalii privind implementarea Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Acest proiect presupune derularea în peste 3200 de localităţi din întreaga ţară a celei mai ample campanii de informare a fermierilor, a investitorilor şi a autorităţilor locale care au beneficiat sau pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltarea rurală.precum şi informaţii privitoare la proiectul „Caravana PNDR vine în satul tău!”.

Campania „PNDR vine în satul tău” este finanţată prin Măsura 511.A (Asistenţă Tehnică) a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 (PNDR). Campania are în vedere acordarea informaţiilor specifice derulării fondurilor europene acordate prin PNDR. În acelaşi timp, se urmăreşte crearea unui climat de încredere, prin prezentarea unor proiecte de succes, astfel încât să se asigure un impact pozitiv al receptării informaţiilor. Scopul final este creşterea indicelui de absorbţie corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

Citește și

Comentariile sunt închise