ULTIMĂ ORĂ! Conducerea LAPAR, ilegitimă! Decizie DEFINITIVĂ în instanță

Curtea de Apel București a pronunțat astăzi sentința civilă cu privire la Adunarea Generală a Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) din data de 4 februarie 2020. Astfel, potrivit instanței, Adunarea Generală din 4.02.2020 privind alegerea președintelui și a bugetului nu întrunește termenii legali.

Astfel, prin sentința pronunțată astăzi, Curtea de Apel București ”dispune anularea parţială a hotărârii Adunării Generale a Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR, din data de 04.02.2020, în ceea ce priveşte:

  • modificările aduse actului constitutiv şi statutului Ligii, referitoare la preşedinte, membrii consiliului director şi cenzor (punctele 8, 9, 10 din hotărâre)
  • aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2020 (punctul 10 din hotărâre) Obligă intimata Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR la plata către apelantele reclamante a sumei de 5250 lei, reprezentând cheltuieli de judecată fond şi apel, din care suma de 150 lei reprezintă taxa judiciară de timbru (100 lei şi 50 lei), iar suma de 5.100 lei reprezintă onorariu avocat (1.500 lei apel; 3.600 lei onorariu avocat parţial fond)”, se arată în informațiile publicate pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Decizia pronunţată astăzi, 13.12.2021, este definitivă, soluţia fiind pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.

Așadar, cel mai probabil va fi nevoie de o nouă Adunare Generală a LAPAR, pentru stabilirea unei noi conduceri și a unui nou buget.

Știre în curs de actualizare… 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole