Comisarul Ciolos: Romania nu va pierde fonduri europene anul acesta

Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a sustinut, luni, ca nu exista riscul ca Romania sa piarda bani europeni, in 2012.
“Anul acesta nu exista riscul de dezangajare de fonduri pe dezvoltare rurala”, a declarat Ciolos, in cadrul conferintei privind Politica Agricola Comuna.
De asemenea, el a spus ca, din 2014, pentru fiecare stat membru al Uniunii Europene trebuie sa functioneze o singura agentie de plati.


“Am vorbit deja cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si i-am sugerat sa fuzioneze cele doua agentii de plati care functioneaza in tara noastra”, a explicat Ciolos. In plus, el a dat asigurari ca nu vor exista concedieri in urma acestei decizii.
Comisarul european si-a exprimat ingrijorarea privind introducerea Internetului in banda larga la sate, avertizand ca Romania va pierde banii destinati acestui proiect, daca nu se va face nimic in acest sens.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult