Cojocaru: Transhumanţa o să o facem dintr-o curte în alta

69

DSCN4541Delegat să vorbească în numele unei asociaţii de crescători de oi, Dorin Cojocaru, a făcut o serie de precizări legate de viitorul turmelor româneşti, dată fiind o lege care permite vânătoare în condiţii foarte lejere, începând din 6 decembrie. 

Pentru rezolvarea problemelor oierilor, Cojocaru a cerut ministrului să se poziţioneze şi să le explice oamenilor ce au de făcut pentru a-ţi salva afacerile.

“Cum se poziţionează ministrul vizavi de Legea Vânătorii, fiindcă se apropie 6 decembrie, şi ciobanii nu vor mai ieşi cu oile la păscut, deşi iarbă ar mai fi. Sunt foarte curios ce se va întâmpla după această  dată. Oricum, dacă nu se rezolvă problema cu vânătoarea, e gata cu plimbatul oilor, iar transhumanţa se va face dintr-o curte în alta”, a afirmat Dorin Cojocaru, pentru “Jurnalul de agricultură.”

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult